Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de sătmăreni au participat la acţiunea Let’s do it, România!
Florin Răchitan  - Sambata, 28 Septembrie 2013

La fel ca în anii trecuţi, sute de tineri entuziaşti din Satu Mare s-au alăturat miilor de voluntari din toată ţara care au participat la campania „Lets do it, România”!

 

Grupurile de liceeni, dar şi alţi sătmăreni tineri sau mai puţin tineri s-au adunat sâmbătă pe platoul din Centrul Nou, de unde au fost direcţionaţi spre diferite trasee din judeţ de către organizatorii de la Asociaţia „ACT 4 U”, pentru a curăţa şanţurile de pe marginile drumurilor, dar şi gropile de gunoi clandestine, identificate anterior de organizatori.

 

Noi am urmărit grupuri de liceeni de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi”, care curăţat şanţurile pe traseele Vetiş – Oar, respectiv la ieşirea din Satu Mare spre Dorolţ.

 

Ei munceau într-o atmosferă relaxată, dar cu seriozitate, cântând noile hit-uri de pe Kiss FM în timp ce au umplut zeci de saci cu deşeuri în doar două ore, după care au aşteptat să li se mai aducă alţi saci.

 

La acţiune au participat şi 30 de jandarmi voluntari, care au fost repartizaţi pe raza comunei Păuleşti şi, după cum se vede din imagini, au fost cel puţin la fel de eficienţi ca liceenii.

1376 vizite
Distribuie pe